Allting kommer att bli bra....

Allting kommer att bli bra....

Runt min hals bär jag ett diskret litet smycke med texten "Livets hemlighet - Allting kommer att bli bra." Ibland behöver man bli påmind om just det. För min resa har stoppat. Jag tog mig bara till Jörgens lägenhet i Trondheim, sen blev det både halsfluss, antibiotika - stark hostmedicin med morfin och dessutom öroninflamation så jag har spenderat senaste veckan sovandes sittandes i hans soffa och skriker med jämna mellanrum som ett litet barn då det känns som mina öron exploderar. Ibland blir det inte helt som man har tänkt sig. 

 

Jag hade inte en chans att komma med tåget jag hade bokat norrut dagen efter att Jörgen hämtade upp mig. Jag är en söt liten grönsak. Sover, gråter lite av smärta. Hostar, tar hostmedicin, somnar 10 minuter senare. Starka grejer. Jörgen pysslar om mig, och lagar extra god mat. Jag somar igen. Det känns som om det aldrig blir bättre, och livet längst vägen väntar på mig men jag har tappat all lust. Allt jag vill göra är att sova lite till. Nu känns mitt äventyr som en evighet bort.